Over ons Wedecor

Lokale kunst uit Vietnam tegen een eerlijke prijs!

Over ons Wedecor geïnspireerd door reizen

Dit gaat over ons Wedecor. Vorig jaar besloot ik om een rondreis naar Vietnam te maken. Het was een prachtige ervaring. Na een week arriveerde ik in Ninh Binh. Daar ontdekte ik bijvoorbeeld de handgemaakte tassen, manden en home decoraties. Onmiddellijk was ik verkocht en besloot bij thuiskomst me erin te verdiepen en de mogelijkheden te onderzoeken om hier iets mee te doen. Later die week was ik in Sapa en zag de handgemaakte producten van de H’Mong stam, bijvoorbeeld prachtige kleden, tassen en diverse sieraden.

Na dit gezien te hebben, wist ik het zeker, de mensen in Nederland verdienen het om ook van deze met zorg handgemaakte producten te genieten en zodoende ook deze hardwerkende lokale kunstenaars te sponsoren. Een trip naar Vietnam gaat niet echt over ons maar is echt een aanrader, bijvoorbeeld naar het noorden waar het merendeel van onze producten vandaan komen. Dit gaat dus niet echt over ons maar over deze unieke creatieve mensen.

 

We zorgen ervoor dat we u zoveel mogelijk unieke handgemaakte producten kunnen aanbieden. Voor meer informatie kunt u ons altijd even bellen of mailen. We zijn ook op multimedia actief, bijvoorbeeld Instagram of Facebook.

Voor meer informatie over Vietnam kunt u hier terecht.

Nu is het eindelijk zover en is WeDecor online.

We wensen u veel shop plezier en mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om kontakt met ons op te nemen.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van WeDeco

Heel Nederland

Wij verzenden onze producten binnen heel Nederland.

Kwaliteit

Wij selecteren alleen de beste lokale producten

Eerlijke prijzen

Wij geloven in eerlijke prijzen voor de kunstenaar en de klant

Veilig betalen

Uw betaling loopt via de veilige betaalomgeving van Mollie

Ga direct naar de shop